Over ons

Over Confetti voor morgen

Het brengt een lach op het gezicht en is grenzeloos gevarieerd: confetti. Overal waar confetti gebruikt wordt, gebeurt iets. Het is een belevenis die je raakt en nieuwsgierig maakt. Confetti symboliseert daarmee elementen die wij belangrijk vinden in ons werk.

Prikkelende vragen en motiverende feedback

Wij zijn er voor iedereen die een bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. We stellen prikkelende vragen en geven motiverende feedback. Daardoor krijg je inzichten die je direct kunt omzetten in actie. Zo worden kindprofessionals iedere dag een stukje beter in hun vak, en versterken ouders/verzorgers hun opvoedkundige vaardigheden. Dat is belangrijk, want als geen ander hebben zij impact op de volgende generatie. En daar worden wij dan weer blij van.

Bekijk onze diensten

Graag stellen wij 'ons team' van zelfstandige professionals aan jullie voor.

Chava van der Zanden

Confettist

chava@confettivoormorgen.nl

Chava van der Zanden

Chava is samen met Hetty ons confettikanon, woonachtig in Aarle-Rixtel en getrouwd met Paul met wie ze samen vier pubers/jong volwassenen probeert groot te brengen. Dit lukt volgens haar best aardig. 

Na 25 jaar ervaring in het onderwijs kun je haar eigenlijk niets meer wijsmaken. Ze wordt écht heel blij van veel gedoe, want dan kan ze haar tomeloze energie en passie kwijt, het liefst in alle lagen van een organisatie. 

 

Confetti weetjes: op de golfbaan in ontspannen ‘mood’, drinkt het liefst koffie uit een donkerblauwe mok, geweldig zakelijk tekentalent en heeft meer schoenen dan er dagen in een jaar zitten.

Hetty van Hoof

Confettist

hetty@confettivoormorgen.nl

Hetty van Hoof

Hetty is uiteraard samen met Chava ons confettikanon, samen met Bart trotse ouders van Lynn en Isa, twins met bouwjaar 2003. Zij wonen in het Brabantse Budel-Schoot. Binnen het onderwijs heeft zij in de afgelopen 25 jaar vrijwel elke rol vervuld, behalve die van Conciërge. Dit zou ze ook echt niet kunnen want deze mensen zorgen ervoor dat alles netjes en overzichtelijk is. Op het moment dat er ontwikkeling ontstaat en een twinkeling zichtbaar is in de ogen van de ander, dan heeft zij haar confettimomentje!

 

Confetti weetjes: ziet eruit alsof ze op ‘pilates’ zit maar wordt blij van een ferme bootcamp. Is linkshandig en kan nog geen ei bakken en wordt een beetje vals als mensen denken dat zij uit Limburg komt.

Paul Smulders

Financieel-administratief

paul@confettivoormorgen.nl

Paul Smulders

Paul is de financiële steun en toeverlaat van Confetti voor morgen. Liefst op de achtergrond en er voor zorgend dat de onderwijsprofessionals kunnen doen waar ze goed in zijn: confetti strooien!

 

Paul is getrouwd met Chava en woont met hun kinderen in Aarle-Rixtel. In zijn vrije tijd is Paul vaak te vinden op de golfbaan of anders in zijn luie stoel voor de televisie om (vooral) te kijken naar voetbal, wielrennen, golf of….. eigenlijk alle sport…

Mirthe Limburg

Confettist intern begeleider(a.i.), jonge kind en NT2

Mirthe Limburg

Mirthe woont samen met haar man Anne in het altijd gezellige Geldrop, samen met hun twee kinderen; een praatgrage peuter en een vrolijke baby. Na tien jaar in het onderwijs vond Mirthe het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zodra er ergens sleur in komt, begint het bij haar te kriebelen. Vernieuwen, leren en jezelf blijven uitdagen zijn voor Mirthe drijfveren. 

 

Confetti weetjes: Bloedfanatiek met spelletjes, verslaafd aan mayonaise, heeft 'niet echt' groene vingers en maakt het liefst van alles to-dolijstjes. 

Aukje Berkers

Confettist kindercoach

Aukje Berkers

Haar confetti’roots’ liggen in het onderwijs. Aukje laat het oordeel achterwege en gaat voor verbinding. Klein van stuk, maar met een groot hart. Ze is getrouwd met Rien en ze wonen samen met hun zoontjes Loek en Pim in Nuenen. De hoeveelheid testosteron zorgt voor een energiek en gezellig huishouden. 

 

Confetti-weetjes: Kan uren praten over haar gedachten in haar podcast (www.salutparaplu.nl), is enkel stil als ze naar een vuurtje kan staren. Heeft het nodig haar hoofd leeg te wandelen, anders krijgt ze opruimwoede. Speelt stiekem graag mee met lego.  Ervaringsdeskundige in ont-prikkelen. 

Renate Groenveld

Confettist

Renate Groenveld

Renate is al sinds de studietijd een bekende van Chava en Hetty, woonachtig in Gemert en getrouwd met Sven met wie ze 2 prachtige kinderen heeft. De hond Mac maakt het gezin compleet. 

Al sinds de Pabo, zo’n 25 jaar geleden, was duidelijk dat leiding geven Renate in het bloed zit. Door goed leiderschap bijdragen aan een mooie ontwikkeling van teamleden om zo nog beter onderwijs te verzorgen voor kinderen, is éen van haar drijfveren. 

 

Confetti-weetjes: voor de ontspanning duikt Renate graag de moestuin of bloementuin in. Daarna is het tijd om te genieten van een lekkere kop thee of een wijntje.

Toke Berkers

Confettist

Toke Berkers

Toke is onze confettist met de meeste jaarringen in het onderwijs. Zij woont samen met Sjef in Deurne. Hun 4 kinderen zijn al geruime tijd uit huis en wonen samen met partner en kinderen verspreid over het land. In de 38 jaar dat ze leerkracht was in het onderwijs, heeft ze alle groepen gehad maar haar passie ligt zonder twijfel bij het jonge kind. Niets is zo mooi als jonge kinderen veiligheid en vertrouwen geven om te kunnen groeien, te ontwikkelen en de talenten te koesteren die ze hebben. 

 

Ze wordt heel blij van de kleinkinderen, koken voor vrienden en familie, de tuin waar ze heel veel uren in doorbrengt, werkend maar ook genietend met een goed boek.