Systemisch coachen

Systemisch coachen

Het systemisch denken zit in ons DNA. Het is onlosmakelijk verbonden met onze manier van werken en begeleiden, wie er ook voor ons zit: bestuurder, schoolteam, coach of ouder. Het systemisch gedachtegoed kun je vooral beleven of doorleven, er woorden aan geven doet veelal afbreuk aan de enorme impact die deze manier van werken met zich meebrengt.

Beweging brengen

Systemisch coachen brengt altijd beweging op punten waar het vast is komen te zitten. Daarbij komt alles op tafel, ook dingen die minder fijn zijn. Die openheid laat energie weer stromen, waardoor rust en ruimte kan ontstaan en potentieel volledig benut kan worden.

Je potentieel ontsluiten

Systemisch coachen helpt je om inzicht te krijgen over jouw plek en jouw patronen, en dat helpt om je potentieel (opnieuw) te ontsluiten. Bovendien krijg je een betere balans tussen geven en nemen. Je leert om volledig beschikbaar te zijn voor de kinderen en/of jongeren waar je mee werkt. Zo ontstaat er voor hen een stimulerende omgeving waarin ze helemaal zichzelf mogen zijn, zich gezien voelen, de basis om je volledig te kunnen ontwikkelen.

Heb je vragen?
Wij helpen graag!